14:00

Knäppmora AIK H4

Referat: Barkarö SK H4 - Knäppmora AIK H4

Våran första hemmamatch i nya önstahallen kändes mer som en bortamatch där vi hade fullt upp med
att få igång matchklockan och få tyst på ett larm som började tjuta. Men om vi går till själva matchen
Så fast vi spelade bra så hamnade vi ett 0-1 underläge men innan första perioden var slut så had vi kvitterat

Till 1-1. Vi hade ett bra snack i paus och kom ut som ett nytt lag. vi gjorde vår bästa period för säsongen

Alla femmor spelade bra och tajta till det i försvaret. Framåt öste vi in mål både fem mot fem

Men även i vårat powerplay vi vann den andra perioden med 8-1. Mycket tack vare vår första femma som

var på lysande spelhumör och visade upp ett klapp klapp spel utan dess like.

Innför den sista perioden var ställnigen 9-2 till Barkarö SK. Vi snackade innför sista att vi inte skulle ta

några onödiga utvisnigar. Det blev precis tvärtom vi drog på oss 7 utvisnigar vilket ledde till att Knäppmora vann sista perioden mem 4-2. Men vi vann ändå matchen helt rättvist med 11-6 andra raka vinsten .

Vi uppmanar alla BSKare att komma och heja fram oss och se underhållande innebandy våran nästa hemmamatch är i Kristiansborgshallen den 20 OKTOBER 14.00 VÄLKOMNA !!!!